Slide background

TLF. 22 78 95 40 | STEEN@LOVMAND.COM

Slide background

TLF. 22 78 95 40 | STEEN@LOVMAND.COM

Aerte

aerteAerte AB er et svensk firma med fokus på luftkvalitet på hospitaler, virksomheder, industri, plejehjem, skoler, etc.

Aerte AD 2.0 luftdesinfektionssystemet fungerer i døgndrift og fjerner effektivt bakterier, virus, svampe, røg, lugtgener, allergener etc.

Aerte instrumentAerte AD 2.0 anvender samme princip som ude i naturen på en solskinsdag, nemlig frigivelse af hydroxyl, som effektivt neutraliserer og fjerner Norovirus, Aspergillus, MRSA, Clostridium, E. coli, influenza virus, allergener, røg og lugtgener for bare at nævne nogle.

En Aerte AD 2.0 enhed er effektiv i rum op til 100 m2, afhængigt af rummets indretning og udformning. Systemet er kompakt, effektivt og brugervenligt.

Aerte reducerer luftbårne mikroorganismer i operationsstuer: LHL Klinikken Feiring udenfor Oslo er et specialiseret hjertehospital, som udfører ca. 25% af alle hjerteundersøgelser og hjertebehandlingerne i Norge, 1700 PCI-stent behandlinger og 650 bypass operationer. Klinikken kunne efter istallation af Aerte Ad 2.0 i deres operationsstuer dokumentere et fald på 86% i antallet af luftbårne mikroorganismer, se dokumentation fra Feiring klinikken.