Lovedi

Afdeling af Lovmand Diagnostics

Lovedi.dk er en afdeling af Lovmand Diagnostics som fokuserer på veterinær diagnostik. Lovedi.dk repræsenterer den svenske virksomhed EURIS, som har flere års erfaring med udvikling og produktion af analyseudstyr og analysereagenser primært til veterinær diagnostik.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores produkter her på vores hjemmeside, da vi endnu ikke har en webshop. Ønsker du priser, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor. Skriv til os og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Lovmand Diagnostics

Lovedi.dk hører under virksomheden Lovmand Diagnostics, som er grundlagt af Steen Lovmand i 2005. Det er min hensigt og mit mål at give dansk og skandinavisk klinisk og veterinær diagnostik, samt forskning, bioteknologi og medicoteknologi min allerbedste support ved ærlig, kvalitetsmæssig og dedikeret service og levering af service og produkter fra udvalgte leverandører.

Lovmand Diagnostics er stolt over at repræsentere EURIS, Randox Laboratories, Kartell Labware, Neuation Technologies og Accumax Fine Care Biosystems.

Mission og vision

Lovmand Diagnostics har mange års erfaring i salg af analyseudstyr, analysekits og kontrolmateriale til human og veterinær diagnostik, human og veterinær forskning samt også fødevarediagnostik. Lovedi.dk vil fokusere på den veterinære diagnostik og forskning med kvalitetsprodukter fra EURIS.

Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med vores produkter. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere kvalitets produkter, der imødekommer vores kunders forventninger og behov.